Coaching pubers en jong volwassenen

Als puber en zeker ook als jong volwassene komt er soms veel op je af. Je krijgt te maken krijgen met allerlei keuzes en vragen als; Welke richting wil ik op? Welke opleiding past bij mij? Wat vind ik echt leuk om te doen? Hoe ga ik om met mijn omgeving, relaties, familie? Hoe kom ik over en klopt dit met hoe ik me voel? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn hart kan volgen?

Als jij de wens hebt om jezelf te leren kennen, je hart te kunnen volgen, wat minder streng te zijn voor jezelf en je eigen leven te leiden, dan wil ik je hier graag bij helpen.

Samen met jou gaan we onderzoeken waar jou kracht ligt, wat je talenten en valkuilen zijn. Zo kunt je ontdekken waar je voor staat en wat echt bij jou past. Wat maakt jou gelukkig?

Als je weet wie je bent en hier trots op kunt zijn, kun je echt jezelf zijn,
je vrij voelen en genieten van je leven

Tijdens de consulten kunnen we op verschillende manieren aan de slag gaan. Er zijn verschillende coachtools die we kunnen gebruiken, zoals het COACHEE! spel, Hartritme en Schatgravers. Het kan ook zijn dat we creatief aan de slag gaan met schrijven, tekenen of schilderen. En zo zijn er nog veel meer opties, laat je verrassen.

De consulten zal ik met jou persoonlijk hebben, maar afhankelijk van je leeftijd en je persoonlijke wens, zullen we ook met je ouder(s) in gesprek gaan. De steun en inzet van je familie, kan je zelfontwikkeling een extra boost geven.