Coaching van kinderen

Soms weet je even niet zo goed hoe je met een situatie om moet gaan, hoe je de juiste keuzes maakt in je leven, hoe je wilt zijn of hoe leuk je eigenlijk bent. Soms ben je even niet zo gelukkig of twijfel je aan jezelf. Als coach ben ik er om je hierbij te helpen.

Samen gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten en talenten. Wat maakt jou nou zo uniek en bijzonder? Wat kun jij goed en vooral, waar word je echt blij van?

Als je hier achter bent gekomen, weet je ook beter wat je écht graag wilt, welke mogelijkheden je allemaal wel niet hebt én welke talenten je kunt gebruiken om je doel te bereiken.

Als je weet wie je bent en hier trots op kunt zijn, kun je echt jezelf zijn,
je vrij voelen en genieten van je leven

We kunnen op allerlei manieren aan de slag gaan. Het spelen van een spel, tekenen, schilderen, samen een eindje wandelen, muziek luisteren, vuur maken, gewoon een goed gesprek en nog veel meer. We kijken gewoon wat op dat moment het beste bij je past.

Vaak werk ik met jou persoonlijk, maar ik wil ook altijd je ouder(s) ontmoeten. En soms is het goed om een keer samen te komen, of om een consult met alleen je ouder(s) te hebben. Het helpt namelijk als ook je ouder(s) talenten ontdekken in zichzelf waarmee ze zichzelf en jou kunnen helpen de doelen te bereiken.

Ik hoop je te ontmoeten in mijn praktijk, zodat je straks vol trots kunt zeggen;
Wauw! Dit ben ik!