Over mij

Hoi, ik ben Carla Olde Samson, coach bij Wauw!, vrouw van Martijn en mama van Guus.
Ik hou van gekkigheid en humor, van met blote voeten in het gras, van lekker meezingen met muziek en van verbinding maken en knuffelen.

Als kind en puber liet ik dit alles van mezelf niet altijd zien, want wat zullen anderen wel niet denken..? En doe ik het wel goed..? Ik bleef op de achtergrond en deed vooral niet te gek.
Dat bleek niet altijd even handig en dus ging ik aan de slag met coaching. Hierdoor heb ik geleerd trots op mezelf te zijn, mijn eigen keuzes te maken en mezelf steeds meer te laten zien. En wat bleek, door van mezelf te gaan houden kreeg ik meer verbinding met mezelf, mijn leven en mijn omgeving.

Na mijn afstuderen en een aantal jaar werken als verloskundige besloot ik begin 2015 om op zoek te gaan naar een opleiding waarin ik mijn passie voor coachen meer kwijt zou kunnen. Ik had gemerkt dat ik dat het aller leukste vind om te doen, omdat het zoveel verbinding, voldoening en zichtbaar resultaat geeft.

Ik gun het iedereen om, liefst al op jonge leeftijd, bewust te zijn van zichzelf. Vandaar dat de keuze viel op de opleiding tot kindercoach bij de Magie van Kindercoaching. Ter verdieping heb ik enkele andere cursussen en workshops gevolgd.

Ik vind het geweldig als ik met mijn liefde, wijsheid, sensitiviteit en humor jou kan laten ervaren hoe mooi je bent, je kan laten schitteren en stralen. Ik wens je toe dat je trots op jezelf bent, lief bent voor jezelf en jezelf helemaal omarmt.

Jouw talenten, jouw twijfels, jouw eigen ik, maken jou wie je bent…
en WAUW wat ben je mooi!